FOTO: Gallo Images / Getty Images

Het jy gehoor?

VIDEO: Jennifer Aniston se kêrel ‘breakdance’ vir haar op TV

Jennifer Aniston en Justin Theroux (ook haar medester in die nuwe fliek, Wanderlust) is een van Hollywood se mooiste paartjies. Talentvol én mooi! En talentvol op verskeie vlakke.

Só het Justin spesiaal vir Jennifer ge-breakdance tydens sy kuiertjie op die Ellen DeGeneres Show. Hy het aan Ellen sy verskuilde danstalent verklap – ook vertel van sy spesiale breakdance-skoene – toe sy afbuk en dié spesiale paar skoene uit ‘n bruin papiersak lig met ‘n spesiale nota van Jennifer dat hy dit mag nodig kry.

Kom kyk bietjie! Die man kán dans!


  • TINA

    Sy moet maar met hom trou – hy is baie oulik!

  • Hanke

    Excellent!!!!

  • Qnoy

    Het gekke is dat er aanwijzingen zijn dat inelett de kans op een lang leven vergroot.In onze familie waren vroeger veel neef nicht huwelijke soms generaties achtereen en hun kinderen werden veel ouder dan gemiddeld nu en zeker in de 19e eeuw. Dit bleek bij mijn genealogisch onderzoek. (www.genevo.nl) Ik vond ook een interessant wetenschappelijk onderzoek over dit onderwerp online : Family clustering in Sardinian longevity: A genealogical approach van Cavalli Sforza. De vraag is hoe kan dit? Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat het hier gaat om een monogenetisch recessieve erfgang, want dan had men die genen allang gevonden. Ik vermoed dat dit erop wijst dat genetisch antagonisme of onverenigbaar heid bij de mens een rol speelt bij de vele auto immuun ziekten, die op latere leeftijd optreden. Genetische variatie kan behalve nadelen ook voordelen hebben.