Het jy gehoor?

VIDEO: Pippie se naweek tuis

Pippie Kruger het Oujaarsaand 2011 derdegraadse brandwonde oor sowat 80% van haar lyfie opgedoen nadat ’n bottel vuuraansteekmiddel in haar pa, Erwin, se hande ontplof het.

Ná ‘n opspraakwekkende veloorplanting in die Garden City-kliniek in Johannesburg mag sy vir ‘n naweek huis toe gegaan het. Haar ma, Anice Kruger, bly tans in Melville en ‘n pienk kamer is spesiaal vir Pippie voorberei.

Beeld.com het hierdie roerende video van haar tuiskoms gemaak.


 • Rita van der Mewe

  Spesiaal ne vir jou Pippie:

  To a beautifull brave girl out there …
  You are just a child
  A beautiful
  Beautiful child
  And in the spring
  Of your awakening
  A simple sample
  In a drop of blood
  Came and stole
  Your future
  I would do anything
  To take your place
  I would give anything
  Yo bear your fear
  But i can’t
  And still you smiling
  And still you brave
  You are the strong one
  Yet yet yet
  You are just a child
  A beautiful
  Beautiful child

 • Drienie van As

  Geen groter liefde, woorde ontbreek….

 • Zander Botes

  Pippie jy is ‘n lewende wonderwerk

 • Vladimir

  Nee, ik denk dat niemand zijn baan kwijt raakt en dat het geoown een weloverwogen keuze is geweest om de resultaten zo te presenteren. Het is een grijs gebied: eerst je conclusies presenteren en dan een maand later de hele studie incl discussie. De eerste klap is een daalder waard. De CEO van IAVI, een grote NGO voor HIV Vaccine ontwikkeling publiceerde in de Guardian geloof ik een brief waarin hij de RV144 aangreep als het bewijs dat we door-door-door moeten. Begrijpelijk want na de STEP trial van Merck lag alles op z’n gat. Dus RV144 zal aangehaald worden in een hoop nieuwe grants/applications. De enige serieuze vinger die ik kan wijzen is naar de NIH die het zaakje hebben meebetaald. Maar goed, dat was tijdens de Bush Administration [rolt met zijn ogen]